Den bedste performance kommer indefra - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist
Naturlig High Performance
2. september 2018
Du har ingen indflydelse på, hvad du tænker!
8. oktober 2018

Den bedste performance kommer indefra

For et par uger skrev jeg om, at digitalisering og løbende intelligent optimering er blevet en norm, der ikke giver et forspring, men alene holder dig med i spillet.

Den gode nyhed er, at alle mennesker er designet til ”Naturlig High Performance”, men det er ikke alle, der er bevidste om det. Det er heller ikke alle virksomheder og ledere, der er bevidste om, at deres medarbejdere allerede indeholder det, de ønsker aller mest: Motivation, engagement, kreativitet, mod, nysgerrighed, respekt, power og high performance.

Når du ser, at du og dem omkring dig allerede har det, I skal bruge for at lykkedes på et helt nyt og endnu bedre niveau, så bliver opgaven at finde og forløse det frem for at udvikle det. Pludselig ser I alt det, der kommer i vejen for jeres naturlige high performance og får ideer til, hvordan I kan undgå, fjerne eller formindske forhindringerne.

Du vil se, hvordan hverdagens mange illusioner om, hvad der virker, og hvorfor det virker, ændrer sig eller forsvinder som dug for solen. Du vil se, at alt for mange af os ubevidst kun leverer en brøkdel af det, vi i virkeligheden kunne bidrage med både i kvalitet og kvantitet, hvis vi vidste, hvordan vi bedst bruger os selv og hinanden.

Det begynder med dig!

Det bedste – og måske eneste – sted at påbegynde transformationen af din og dine kollegaers performance er inde i dig. Et lille mentalt skifte i dig vil potentielt betyde et stort skifte i, hvad du tænker, siger og gør. Det kan blive til sommerfugle-effekten, der transformerer jeres generelle performance, forløser det massive menneskelige potentiale i jeres organisation og skaber resultater på et helt nyt niveau.

Så jeg inviterer dig til at slippe, hvad du ved og tror på om performance, så du kan få et glimt af en ny og lettere vej til at nå mere, hurtigere og bedre med færre kræfter.

Tak fordi du læser med!

De bedste hilsner

Mads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *