Forløs dit menneskelige potentiale - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist
The Game Changer – både på arbejdet og privat!
18. august 2018
Naturlig High Performance
2. september 2018

Forløs dit menneskelige potentiale

I sidste uge skrev jeg om, hvordan en e-mail kan fremkomme en stærk følelsesmæssig reaktion på en dag, hvor du ellers havde det fint.

Der er dage, hvor du ikke bliver påvirket (i samme grad) af, at andre kommer for sent, de andre bilisters kørsel, dine børns adfærd og din mors velmenende ord. Og det er her, vi skal stille skarpt!

Det eneste du oplever – i et hvert øjeblik – er dine tanker om, hvad der sker, hvorfor det sker, hvad der burde ske, hvad du skal gøre for at det sker (eller ikke sker) og hundredevis af andre tanker.

Du oplever livet, hverdagen og enhver situation indefra og ud – igennem dine tanker, der bringes til live og sendes videre til dine sanser via din bevidsthed.

Det betyder, at du ikke kan (bort-) forklare, hvordan du har det, med hvad der sker omkring dig, men udelukkende med hvad du tænker. Både om situationen men også alle de andre bevidste og ubevidste tanker, der suser rundt inde i dig. Forestil dig hvor ofte du og alle os andre ubevidst bliver ofre for, at vi tror nogen eller noget gør noget ved os, og i virkeligheden kommer det uskyldigt og ubevidst indefra!

Men når du opdager, at det eneste, du er oppe imod i et hvert øjeblik, er dine egne tanker, og at du ikke behøver at tage dem for seriøst, så bliver livet så meget lettere – selv i de svære tider.

Formålet med min artikel er at fremhæve det enkle bag dit mentale design, pege på de simple principper du ubevidst bruger til at skabe din oplevelse i nuet, hjælpe dig til at få øje på dit (og andres) mentale potentiale og løbende inspirere dig til at forløse det.

I næste uge skriver jeg mere om, hvordan high performance er noget, du har inde i dig, og hvordan det kommer til udtryk helt naturligt, hvis du lader det.

Tak fordi du læser med!

De bedste hilsner

Mads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *