Naturlig High Performance - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist
Forløs dit menneskelige potentiale
26. august 2018
Den bedste performance kommer indefra
17. september 2018

Naturlig High Performance

Vi kræver mere og mere af os selv og hinanden. Vi er generelt villige til at arbejde hårdere og ofre mere for at nå vores mål og indfri alle forventningerne. Vi oplever og taler meget om øget kompleksitet, og hvordan vi skal navigere i det. Og stress er en boomende folkesygdom, der både koster mennesker, virksomheder og staten dyrt.

Vi har i flere årtier analyseret, konkluderet og optimeret hverdagen, så vi kan præstere og levere i denne nye tid med alverdens muligheder, ønsker og ikke mindst forventninger.

Jeg har i 15 år arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø både sammen med og overfor dem, der igennem systemet, strukturerne, processerne, rollerne, kompetencerne og konsekvenserne gerne vil indfri potentialet og levere resultaterne.

Det er min oplevelse, at vi det seneste årti eller to overordnet set har taget et kvantespring i forhold til digitalisering, optimering, performance og organisatorisk værdiskabelse, men jeg oplever samtidig, at vi har høstet størstedelen af de frugter, der kan høstes alene ved disse akademiske øvelser.

Jeg ser tendensen, at digitalisering og løbende intelligent optimering er blevet en norm, der ikke giver et forspring, men alene holder dig med i spillet. Og jeg ser, at dem, der forstår, finder og forløser det menneskelige potentiale på alle niveauer, de lægger afgørende afstand til deres konkurrenter.

Den gode nyhed er, at alle mennesker er designet til ”Naturlig High Performance”, men det er ikke alle, der er bevidste om det, og det kan du læse mere om i næste uge.

Tak fordi du læser med!

De bedste hilsner

Mads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *