Foredrag - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist

Fremtiden vindes i nuet!

Vi har aldrig været mere optaget af fremtiden, hvilke muligheder den bringer, og hvordan vi bedst møder den og vinder den! Fremtiden er et spændende sted, men det er frem for alt vigtigt at huske, at fremtidens høst sås i dag, og kvaliteten opstår i nuet.

Det er i nuet, at vi skaber, finder og mærker mening. Det er i nuet, at vi skaber relationer, mærker empatien og styrker tilliden. Det er i nuet, at vi frisætter kreativiteten, lytter til intuitionen og overgår fantasien.

Målgruppe: Ledere

Læs mere om foredraget

Ledelse indefra og ud
- nøglen til autentisk ledelse

Ledelse handler mere om, hvem du er, og hvad du gør, end hvad du har læst! Vi vil se og mærke vores ledere. Vi vil opleve den naturlige leder med styrker og svagheder. Vi vil udfordre og udfordres. Vi vil skabe værdi – sammen.

De bedste ledere er dem, der har fundet sig selv. Dem, der ved, at de er aller bedst, når de er sig selv med alt, hvad det indebærer. Og dem, der vil hjælpe deres medarbejdere til også at turde bruge "hele pakken", når de er på arbejde, og ikke kun den tillærte faglighed.

Målgruppe: Ledere

Læs mere om foredraget

Få succes med forandringer

Sådan styrker du forandringskapaciteten, fremmer fællesskabet og sikrer fremdrift!

Virkeligheden på mange arbejdspladser er, at mange ledere og medarbejdere har mistet pusten i forandringerne. Rigtig mange oplever et stigende pres af forandringstempoet, forandringernes kompleksitet og fra tid til anden den umiddelbart manglende mening med forandringerne.

Du vil efter foredraget opdage, at forandringer og det at lede forandringer ofte er lettere gjort end alt det, der bliver sagt.

Målgruppe: Ledere

Læs mere om foredraget

Andre temaer for foredrag

Målgruppe: Ledere

Winning teams!

Du kender følelsen af, når det hele går op i en højere enhed – vi hjælper hinanden, vi spiller hinanden gode, vi tager fælles ansvar for opgaverne, og vi udvikler naturligt vores tilgange og optimerer intuitivt. Og du kender sikkert også den modsatte følelse.

Hemmeligheden bag de bedste teams – winning teams – er slet ikke så hemmelig. Det er faktisk det, vi alle naturligt gør, når vi er mentalt tilstede med overskud, nysgerrighed, rummelighed og klar kommunikation.

Målgruppe: Medarbejdere

Læs mere om foredraget

Bedst når det gælder

NU er det nu – situationen kalder på det aller bedste i dig og dine kollegaer.

Hvad enten det er en konkret situation eller en vigtig periode, så står vi fra tid til anden over for det afgørende i, at vi finder vores mentale overskud, vores ukuelige robusthed, vores mod og vores handlekraft.

Foredraget skræddersyes til jeres situation og ønsker, så det passer præcis ind i den kontekst, I står overfor. Hvad enten det er at styrke den generelle robusthed i hverdagen eller det at ruste medarbejderne til noget konkret.

Målgruppe: Medarbejdere

Læs mere om foredraget

Forandringer – helt ærligt!

Et inspirerende foredrag om, hvad forandringer i virkeligheden er, hvordan vi er designet til at leve i forandringer, og hvorfor det alligevel kan føles så svært.

Forandringer og følelser går hånd i hånd, men når vi ikke forstår og har svært ved at håndtere den emotionelle og irrationelle side, så udfordrer det også de konkrete forandringer.

Du vil efter foredraget mærke, hvordan din forandringskapacitet stiger, og vide, hvordan du selv kan holde den ved lige.

Målgruppe: Medarbejdere

Læs mere om foredraget