Forandringer – helt ærligt! - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist

Forandringer og følelser

Et inspirerende foredrag om, hvad forandringer i virkeligheden er, hvordan vi er designet til at leve i forandringer, og hvorfor det alligevel kan føles så svært.

Det er korrekt, at forandringer er en konstant faktor i livet og på arbejdet. Det er rigtigt, at vi udvikler eller afvikler. Det er åbenlyst, at forandringer generelt har meget forskellig succesrate.

Forandringer og følelser går hånd i hånd, men når vi ikke forstår og har svært ved at håndtere den emotionelle og irrationelle side, så udfordrer det også de konkrete forandringer.


Foredraget vil kaste lys over, hvad der sker inden i dig og dine kollegaer, når I møder forandringer, når I udtænker forandringer, og når I stopper forandringer.

Du vil få en værdifuld indsigt i, hvordan din oplevelse af og interaktion med forandringer afhænger af dit mentale overskud eller mangel på samme. Du vil mærke, hvorfor nogle forandringer føles legende lette og andre uinspirerede eller uoverkommelige.

Du vil efter foredraget mærke, hvordan din forandringskapacitet stiger, og vide, hvordan du selv kan holde den ved lige.

Få succes med forandringer – også de svære af dem.

Om Mads Qwist

Mads’ force er hans evne til at tale i øjenhøjde til de specifikke ledere, ledergrupper eller teams, han er sammen med. Uanset om det er ledere i Danske Bank eller Politiet, akademikere i kommunen eller en gruppe håndværkere, formår han at tale direkte til og med de involverede.

Lederne og medarbejderne møder trofast ind hver dag. Lad os sammen sikre, at I får det absolut bedste ud af dem. Det er sund fornuft og en rigtig god forretning.

Læs mere om Mads Qwist