Fremtiden vindes i nuet! - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist

Find meningen i nuet

Vi lever i en tid, hvor tempoet og kompleksiteten stiger, mængden af data og strategier stiger, og vi gør vores bedste for at følge med.

Aldrig har vi været mere optaget af fremtiden, hvilke muligheder den bringer, og hvordan vi bedst møder den og vinder den!

Fremtiden er et spændende sted, men det er frem for alt vigtigt at huske, at fremtidens høst sås i dag, og kvaliteten opstår i nuet.

Vi er alle drevet af mening, og vores kraftfulde motivation kommer indefra. Det gælder både ledere og medarbejdere. Vi skal derfor turde sætte tempoet ned, så vi med vores fulde opmærksomhed i nuet kan bidrage med vores optimale præstationer.


Det er i nuet, at vi skaber, finder og mærker mening. Det er i nuet, at vi skaber relationer, mærker empatien og styrker tilliden. Det er i nuet, at vi frisætter kreativiteten, lytter til intuitionen og overgår fantasien. Det er ved at bruge nuet aktivt, at vi skaber unikke og ubesværede præstationer.

De største udfordringer er tempoet, KPI'erne og de mange tanker, der suser rundt i organisationen.

Vi skal finde tempoet, hvor vi både kan og vil fordybe os, har overskuddet til en sprint og spontant kan skifte retning - alt sammen uden at miste balancen.

Foredraget er en invitation til at sætte tempoet ned og blive inspireret til at reflektere over, hvad der i virkeligheden er den korteste og hurtigste vej til unikke og ubesværede præstationer, så I kan vinde fremtiden.

Find den korteste og hurtigste vej til unikke og ubesværede præstationer, så I kan vinde fremtiden.

Om Mads Qwist

Mads’ force er hans evne til at tale i øjenhøjde til de specifikke ledere, ledergrupper eller teams, han er sammen med. Uanset om det er ledere i Danske Bank eller Politiet, akademikere i kommunen eller en gruppe håndværkere, formår han at tale direkte til og med de involverede.

Lederne og medarbejderne møder trofast ind hver dag. Lad os sammen sikre, at I får det absolut bedste ud af dem. Det er sund fornuft og en rigtig god forretning.

Læs mere om Mads Qwist