Ledelse indefra og ud - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist

Nøglen til autentisk ledelse

Ledelse handler mere om, hvem du er, og hvad du gør, end hvad du har læst!

Der er aldrig blevet skrevet flere ledelsesbøger, holdt flere kurser og skrevet flere deltagerbeviser. Og der er aldrig blevet skreget mere på nærværende, autentisk og modig ledelse.

Vi vil se og mærke vores ledere. Vi vil opleve den naturlige leder med styrker og svagheder. Vi vil mærke, at vores leder brænder på samme måde, som alle mennesker ønsker at brænde for noget. Vi vil udfordre og udfordres. Vi vil skabe værdi – sammen.

De bedste ledere er dem, der har fundet sig selv. Dem, der ved, at de er aller bedst, når de er sig selv med alt, hvad det indebærer. Og dem, der vil hjælpe deres medarbejdere til også at turde bruge "hele pakken", når de er på arbejde, og ikke kun den tillærte faglighed.


Foredraget sætter ord på det naturlige potentiale iboende alle mennesker, og hvordan det forløses i og af ledelse og omsættes til resultater. Du vil høre mere om 'State of Mind Leadership', der bygger på tre banebrydende psykologiske principper.

Foredraget vil være fyldt med spændende spørgsmål, tid til refleksion, praktiske eksempler og konkrete udfordringer, der kan prøves i hverdagen.

Du vil efter foredraget opleve, at din indre stemme taler højere til dig, du vil mærke lysten til at være mere dig, og du vil måske endda invitere andre til at være mere dem.

Vær dig selv – find nøglen til autentisk ledelse.

Om Mads Qwist

Mads’ force er hans evne til at tale i øjenhøjde til de specifikke ledere, ledergrupper eller teams, han er sammen med. Uanset om det er ledere i Danske Bank eller Politiet, akademikere i kommunen eller en gruppe håndværkere, formår han at tale direkte til og med de involverede.

Lederne og medarbejderne møder trofast ind hver dag. Lad os sammen sikre, at I får det absolut bedste ud af dem. Det er sund fornuft og en rigtig god forretning.

Læs mere om Mads Qwist