Winning teams! - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist

Sådan styrker I jeres team

Sammen er vi stærkere - sådan lyder et populært citat, men det er ikke altid, det føles sådan.

De fleste arbejdspladser består af teams på den ene eller anden måde, og vi mærker på egen krop og på kerneopgaven om samarbejdet kører, halter eller står helt stille.

Du kender følelsen af, når det hele går op i en højere enhed - vi hjælper hinanden, vi spiller hinanden gode, vi tager fælles ansvar for opgaverne, og vi udvikler naturligt vores tilgange og optimerer intuitivt.

Du kender også følelsen af alt for mange negative stemninger og "synes-ninger", kollegaer der sur-stråler, små problemer, der eskalerer og alles ansvar, der blev til ingens ansvar.

Hemmeligheden bag de bedste teams – winning teams – er slet ikke så hemmelig. Det er faktisk det, vi alle naturligt gør, når vi er mentalt tilstede med overskud, nysgerrighed, rummelighed og klar kommunikation.


Det handler derfor om tre ting - find vejen tilbage til jeres individuelle og kollektive mentale overskud (fabriksindstillingen), vær tydelige om mål, kvalitet og aftaler og bevidste om, hvordan I spiller hinanden gode på daglig basis.

Foredraget vil bl.a. pege på det mentale design i teams, og hvordan stemninger udvikler sig – både de positive og negative.

Vi taler også om, hvordan samarbejdet og det gode kollegaskab udvikles og vedligeholdes. Hvordan I kan udvikle jer selv, hinanden og jeres bidrag til kerneopgaven. Hvilke teamstrukturer og aftaler, der ligger bag de bedste teams i verden. Og ikke mindst hvordan I i fællesskab kan styrke jeres team(s).

Få hemmeligheden bag de bedste teams.

Om Mads Qwist

Mads’ force er hans evne til at tale i øjenhøjde til de specifikke ledere, ledergrupper eller teams, han er sammen med. Uanset om det er ledere i Danske Bank eller Politiet, akademikere i kommunen eller en gruppe håndværkere, formår han at tale direkte til og med de involverede.

Lederne og medarbejderne møder trofast ind hver dag. Lad os sammen sikre, at I får det absolut bedste ud af dem. Det er sund fornuft og en rigtig god forretning.

Læs mere om Mads Qwist