Inspiration - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist

Mads Qwist – Introduktion til begrebet State of Mind

State of Mind er et paradigmeskifte, der gør op med misforståelsen om, at udefrakommende faktorer er "skyld" i vores oplevelse af livet. Det er nemlig omvendt. State of Mind bygger på tre psykologiske grundprincipper, der handler om vores tanker, vores grad af bevidsthed og vores medfødte kreativitet.

Mads Qwist - State of Mind Leadership

En kort introduktion til, hvordan du med den rette indsigt i State of Mind Leadership kan forløse dit eget og dine medarbejderes fulde potentiale og opnå ubesværet high performance i din organisation.

George Pransky - Introducing ‘The principles’

George har undervist i principperne i mere end tre årtier. Han er verdens førende mentor og underviser af coaches inden for de tre principper. George har bragt principperne ind i organisationer over hele verden på stort set alle områder.

Michael Neill - What are the Three Principles?

Denne korte beskrivelse af ”De tre princpper” er taget fra et foredrag på 3PGC-konferencen (Three Principles Global Community) i Los Angeles i 2016.

Michael Neill - Why aren't we awesomer?

Michaels TedX talk om indefra og ud-paradigmet og principperne bag den menneskelige oplevelse af livet.

Sydney Banks - Three Principles in animation

Dette er en fantastisk animationsfilm med fortælling af Sydney Banks – grundlæggeren af ”De tre principper”.

Litteratur

Second Chance

Forfatter: Sydney Banks

Denne bog er skrevet i novelleform af Sydney Banks, og er en anderledes måde at få beskrevet De tre principper. En inspirerende filosofisk rejse for en mand, der tager til Hawaii for at komme sig over chokket over sin kones død. Her møder han mystikeren Mama Lila, der hjælper ham på vej i rejsen mod indre fred.


One Thought Changes Everything

Forfatter: Mara Gleason

“One Thought Changes Everything” påstår modigt, at alle de problemer, som mennesker oplever, uanset om det er på individuelt, organisatorisk eller globalt plan kommer fra en misforståelse af det menneskelige sind. De problemer, vi står overfor i livet fra de trivielle til de komplekse er ikke problemer fra ”verden derude”, det er problemer i vores tanker. En ny forståelse af, hvordan vores tanker skaber vores virkelighed, giver folk indsigter og opdager, at én ny tanke kan ændre alt…bogstavligt talt alt. Mara giver i bogen indblik i sin egen personlig rejse med ”De tre principper”, og hvordan hun har arbejdet med dem i en lang række virksomheder over hele verden og med en lang række meget forskellige mennesker.


The Enlightened Gardener

Forfatter: Sydney Banks

Denne bog er skrevet i novelleform af Sydney Banks, og er en anderledes måde at få beskrevet De tre principper. Mange mennesker søger – præget af dagligdagens prøvelser – efter den flygtige visdom, der kan give deres rejse mening og hjælpe dem til at finde indre fred. Det gælder også for karaktererne i denne enkle men dygsindige historie, hvor fire kolleger møder en bemærkelsesværdig gartner, hvis unikke filosofi vil ændre deres liv for evigt. Denne filosofi er ligeså kraftfuld for læseren, og visdommen på disse sider kommer i et ligetil budskab, som er tilgængeligt for alle, der vil åbne sit hjerte for det.


Vejen hjem – opdag fundamentet for dit psykologiske velvære

Forfattere: Dicken Bettinger og Natasha Swerdloff

Denne bog er en dybtfølt tribut til Sydney Banks, som opdagede de grundlæggende tre principper, der skaber og former alle vores psykologiske oplevelser. Denne forståelse, der er kendt som ”De tre principper” deles nu over hele verden inden for felterne uddannelse, business, socialt udsatte boligområder, kriminalforsorgen, afhængighed, forebyggelse, psykologi og psykiatri. Vejen hjem er at indse sandheden om, hvad der skaber alle dine oplevelser og dernæst være tilpas med alle de forskellige oplevelser, som livet bringer.

Dicken Bettinger, der i mere end 30 år har undervist i De tre principper, har skrevet denne bog sammen med danske Natasha Swerdloff, som var én af de første til at undervise i principperne i Danmark.


Livet leves indefra og ud

Forfatter: Michael Neill

Denne bog er den første bog på dansk, og jeg havde fornøjelsen af at være fagligt ansvarlig for oversættelsen. Det begrænsede danske sprog ‘stjæler’ nogle nuancer ift. den engelske version, men den giver en mulighed for at komme ind i paradigmet ‘indefra og ud’ på dansk. Derfor er det min stærkeste anbefaling på dansk.


The missing link: Reflections on Philosophy and Spirit

Forfatter: Sydney Banks

Denne bog peger præcist på designet bag menneskers oplevelse af livet, og det kaster nyt lys over måden, vi forstår og bruger psykologien på.


Dit selvhelbredende sind

Forfatter: Mette Louise Holland

Mette Louise bidrager med en rigtig god og velskrevet bog på dansk, der peger på det unikke i vores sind. Hun tager os med på hendes rejse med de tre principper som anerkendt psykolog, og hun bidrager med gode cases fra det virkelige liv. Bogen er særligt god for dem, der vil på en personlig rejse mod mere indre ro, øget personligt overskud og større resiliens.


The Inside Out Revolution

Forfatter: Michael Neill

Den engelske version af den på listen først nævnte bog er én af de bedste introduktioner til ‘De tre principper’ og ‘Indefra og ud’-paradigmet. Den er på et let forståeligt engelskniveau, og den går til emnet på en enkel måde.


The Relationship Handbook

Forfatter: George Pransky

Denne bog er en af de mest omtalte bøger inden for ‘De tre principper’ og det uden at omtale principperne. Bogen peger på flere forskellige og let forståelige måder på det spændende og til tider besværlige i relationer - herunder særligt den parforholdsmæssige relation. Den burde alle par læse.


The Little Book of Big Change

Forfatter: Amy Johnson

Denne bog er et enkelt bud på, hvordan du kan arbejde med forandringer. Både personlige og organisatoriske. Amy er en af USA’s førende eksperter inden for misbrug og vaner, og hun bringer sin ekspertise ind i bogen på en simpel og anvendelig måde.


Invisible Power

Forfatter: Manning, Charbitt, Krot

Bogen er skrevet af tre af verdens førende konsulenter inden for ‘De tre principper’ anvendt i business-kontekst. De har hjulpet virksomheder af alle størrelser med at løse uløselige problemer og skabt umulige forandringer. Bogen er en praktisk bog om anvendelsen af principperne i organisationer.


Stillpower

Forfatter: Garret Kramer

Bogen er den første, der bringer ‘De tre principper’ ind i sportens verden. Garret udfordrer med stil og respekt din gængse opfattelse af mentaltræning og viser vej til en meget simplere ‘high performance’.


Parenting from the heart

Forfatter: Jack Pransky

Bogen bringer vores børn og forældreskab i et kærligt fokus. Jack viser os, hvordan vi i den bedste mening kommer i vejen for at gøre det bedste for vores børn (og for os selv som forældre). Der er både overordnede refleksioner og praktiske råd.

Køb nu

Paradigm Shift

Forfatter: Jack Pransky

Denne bog er den historiske beretning om ‘De tre principper’, og hvordan de har bredt sig i mere end 40 år. Bogen beskriver rejsen fra en ‘almindelig’ smeds åbenbaring til et psykologisk felt. I bogen er der spændende interviews med de psykologer, psykiatere, behandler, konsulenter m.fl., der har været en vigtig brik i rejsen. Bogen er for dig, der vil forstå feltet bag ‘De tre principper’.