Kick-off: Bring out the best - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist

Kick-off: Bring out the best

00

dage


00

timer


00

minutter


00

sekunder


FÅ DEN STÆRKESTE START PÅ 2019

Kom med til Kick-off den 31. januar kl. 16.30

Vil I gerne:


  • Skærpe fokus på værdiskabelse, indsats og målorientering
  • Skubbe til overlæggeren både for jer selv, teamet og målsætningerne
  • Blive skarpe til at spille hinanden gode
  • Styrke jer i at møde og håndtere udfordringer af alle størrelser
  • Finde og fastholde det personlige overskud

MADS QWIST

Jeg har som salgsdirektør, CEO og ejerleder i mere end 15 år haft ansvaret for at starte året stærkt, fastholde fokus, håndtere udfordringer og indfri målsætningen. Og jeg har de sidste 10 år som konsulent og coach haft det som min daglige mission at hjælpe ledere og teams til at få det optimale ud af dem selv og hinanden, så de også kan lykkes med deres ambitiøse mål, møde udfordringerne med overskud og gøre det umulige muligt.

Udover mine praktiske erfaringer har jeg i 20 år studeret psykologi, social og psykologisk kapital, organisationsudvikling, læringsdesign og ledelsesudvikling. Du kan høre mere om mine tanker i videoen til venstre. Og du kan læse mere via dette link.

IGNITE. INSPIRE. IMPACT.

Kick-off torsdag den 31. januar 2019 fra 16.30 til 19.30

9 UGERS HJÆLP TIL IMPLEMENTERING

Jeg hjælper jer fra inspiration og gode idéer
til handling og stærke resultater!

DET DER KENDERTEGNER MADS ER...

Jeg brænder for at gøre en forskel. Jeg går målrettet efter at inspirere jer til, at I finder og forløser det bedste i jer og i teamet. Med det som gennemgående mission har jeg trænet flere end 1.000 ledere og inspireret flere end 10.000 medarbejdere. Jeg vil gerne med nogle af deres ord dele, hvad I kan forvente, når I kommer til mit kick-off.

Derfor har vi bedt nogle af mine kunder sætte ord på, hvordan de oplever samarbejdet med mig, og hvad de får ud af det. Se videoen og hør hvad de fortæller.

INVESTERINGEN


Det er ikke mål og strategier, der skaber overskud, øger kreativiteten og rykker teamet sammen. Det er ikke nye modeller, processer og handlingsplaner, der får jer til et nyt niveau. Og det er ikke løbende opfølgninger, der får jer i mål.


Hvis I virkelig vil stærkt fra start i 2019, løfte jeres niveau til nye højder samt holde energien og fokus hele året, så skal I investere i jer selv og hinanden!

Jeg tilbyder jer:


Tre inspirerende timer med én af Danmarks bedste foredragsholdere*

9 uger med konkrete tips til, hvordan I omsætter indsigter og ideer til handling og resultater

Webinarer hver 3. uge, hvor I kan stille spørgsmål, få sparring og høre lærerige eksempler

Som leder får du målrettet hjælp til at optimere udbyttet for dig og dit team
Alt dette får I fra 395,- pr. deltager ekskl. moms (afhængig af hvor mange pladser og hvornår I bestiller). Én halvdagsworkshop med 9 ugers online-opfølgning og tre live webinarer koster normalt kr. 3.450,- ekskl. moms pr. person.
Bestil jeres pladser nu, så I kan sikre jer den stærkeste start på 2019 og skaber et år, hvor I sammen præstere ubesværet på et helt nyt niveau.

OBS: Alle priser er ekskl. moms.
Ved køb af +20 billetter – kontakt os for særligt tilbud.

KÆRE LEDER, VIS VEJEN TIL SUCCES!

Hvis du inviterer dit team med til mit kick-off, så vil jeg hjælpe dig med at optimere udbyttet for både dig og dit team, så I kommer stærkest muligt fra start i 2019 og holder fokus hele året!

Hvis du under tilmeldingen registrerer dig som leder, vil du automatisk blive inviteret til lederwebinarerne.

VI GØR EN FORSKEL SAMMEN

I er med jeres tilmelding med til at støtte projektet Kusintha, der er et samarbejde mellem Christian Bitz og Røde Kors!

Jeg har den store glæde, at jeg sammen med en gruppe kollegaer fra foredragsbranchen støtter Kusintha-projektet aktivt. I gruppen er bl.a. sundhedseksperten Christian Bitz, der er ambassadør for projektet. Vi vil de næste seks måneder samle penge ind til bl.a. at bygge tre børnehaver i byen Mtuku i Malawi.

Christian vil kigge forbi kick-off'et med et kort inspirerende indlæg. Han vil med garanti også sige et par ord om Kusintha. Og sammen vil vi overrække en check til Røde Kors, hvor beløbet bestemmes af antal deltagere.

Læs mere om Kusintha-projektet her.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til kick-off’et eller det efterfølgende onlineforløb, så send os en mail på pa@madsqwist.com.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan tilpasse kick-off og onlineforløbet til din organisation – eller hvordan vi kan styrke jer yderligere i at indfri jeres mål og overkomme udfordringer, så book en aftale her:

WANT THE BEST START TO YOUR 2019
– but in English?

I have already received several requests about offering the kick-off in English. We are therefore currently considering that option.

If you are also interested, let me know by signing up here. You will then be among the first to be informed if we decide to move forward with arranging the kick-off in English.