Om Mads Qwist - Coach og Trusted Advisor Mads Qwist

Ekspert i menneskets mentale design

Mads Qwist er ekspert i menneskets mentale design og i det indre og personlige lederskab, der ikke kun skal ses i relation til arbejde, men også omfatter dét at tage lederskab over ens liv og generelle tilværelse. Han lever for at inspirere og transformere – for uden dette bliver ny viden alene værdiløs.

Uddannelsesmæssigt har Mads Qwist en baggrund i psykologi, social- og psykologisk kapital og har ligeledes studeret ledelse og præstationer i diverse sammenhænge. I den forbindelse har han arbejdet sammen med verdens førende eksperter inden for Psychology of mind (State of mind). Hans workshops, kurser og foredrag bringer ham rundt i hele Europa og store dele af USA, hvor han også træner og udvikler udenlandske ledere.

I dag arbejder han som konsulent og trusted advisor for ledelsen i en lang række offentlige og private virksomheder og holder derudover massevis af foredrag i hele Europa om ledelse, forandringer, mentalt overskud, relationer og performance.

Gennem sine aktiviteter hjælper han mennesker til at se og forløse netop deres fulde potentiale og viser vejen til et mere harmonisk arbejds- og privatliv med udgangspunkt i mental sundhed og robusthed.

Mads har bl.a. arbejdet med Danica, Aldi, Novo Nordisk, Odense Universitetshospital, Carlsberg, Region Sjælland, Topdanmark, Danske Bank, Microsoft, Politiet og Nets.

Mads’ force er hans evne til at tale i øjenhøjde til de specifikke ledere, ledergrupper eller teams, han er sammen med. Uanset om det er ledere i Danske Bank eller Politiet, akademikere i kommunen eller en gruppe håndværkere, formår han at tale direkte til og med de involverede.

Gennem sin mangeårige erfaring ved Mads, hvad der driver mennesker og giver dem modet til at turde mere. Han ved, hvordan man skaber resultater og ikke mindst, hvordan man strukturerer sin tilgang, så det ikke bare stopper ved de flotte ord og store idéer, men rent faktisk munder ud i konkrete resultater.

Praktisk erfaring:


  • Stifter og Managing Partner, Konsulenthus inden for ledelses- og organisationsudvikling
  • Chefkonsulent og partner, Konsulenthus inden for psykisk arbejdsmiljø
  • CEO, IT-virksomhed inden for VoIP Communication
  • Ejerleder, Konsulentvirksomhed inden for kommercielle strategier
  • Konsulent, Management konsulentvirksomhed

Teoretisk baggrund:


  • Transformative Coaching, Michael Neill's Super Coach Academy
  • Neuro Leadership, Neuro Leadership Institute
  • Strategisk ledelses- og organisationsudvikling, Syddansk Universitet
  • Social og Psykologisk kapital, Copenhagen Business School
  • Certificeret i diverse Adfærdspsykologiske værktøjer

”Fuld af entusiasme og lærdom”


"Mads Qwist is a bundle of enthusiasm and wisdom! His positive energy is contagious and his insights into what it takes to lead and perform at the highest levels of business are at a much deeper level than the typical coach or consultant.

If you want to go beyond improvement to transform your company, your team, and yourself, I highly recommend his work."

– Michael Neill, forfatter til den internationale bestseller The Inside-Out Revolution, www.supercoach.com


Bliv i samtalen

Hvis du ønsker at blive i den samtale, du har startet med Mads, så er her nogle forskellige muligheder, hvor du kan dykke videre ned i de tre psykologiske grundprincipper, som danner udgangspunkt for al Mads’ arbejde, coaching og undervisning.